Lista e 10 personave më të kërkuar të FBI-së, ndryshon vazhdimisht, ndërsa në maj zyra shtoi edhe dy emra të rinj, Arnoldo Jimenez dhe Eugene Palmer.

Të 10 burrat në listë janë në kërkim për vrasje, rrëmbim apo vjedhje, ndërsa FBI ofron shpërblime deri në 100 mijë dollarë për informacione që çojnë në arrestimin e tyre. Lista ka qenë publike që nga viti 1950.

Nga 523 të arratisurit që janë në listë, 162 janë kapur falë ndihmës së publikut.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here