Të rinjtë britanikë kanë mbushur rrugët e qytetit duke festuar në mënyrë të shthurur nisjen e sezonit të ri universitar.

Vajzat janë fotografuar me veshjet e tyre ekstravagante, ndërkohë që djemtë shijojnë pamjen. Klubet e natës në Nottingham dhe Birminghan u mbushën plot nga studentët, të cilët ngrinin dolli për nisjen e universitetit.

Java e studentëve filloi për shumicën e universiteteve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar që ditën e diel dhe do të vazhdojë deri më 26 shtator.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here