Adoleshentët në Norvegji, përfundimin e vitit shkollor e shoqërojnë me 3 javë shthurje totale.

Mediat e huaja shkruajnë se një gjë e tillë tashmë është bërë si traditë. Disa nga gjërat e çmendura që bëjnë janë festat ku të gjithë duhet të pinë dhe marrëdhënie seksuale në publik.

Që të futen në jetën e të rriturve, studentët duhet që të plotësojnë sfida nga më të ndryshmet brenda këtyre tre javëve.

Gjithashtu thuhet se festimet e çmendura e të shfrenuara nisin nga mesi i muajit prill, që i bie semestri i fundit në shkollë. Por planifikimet se çfarë do të bëjnë nisin muaj përpara.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here