Djegia e katedrales së Notre-Dame të hënën është një nga ngjarjet më të rënda e më të trishta. Të gjithë ishin të përqëndruar në gjetjen e shkaqeve të zjarrit, ringritjen e katedrales dhe çfarë ka shpëtuar nga flakët gjigante.

Në rrjetet sociale po shfaqen në fakt disa pamje drithëruese. “The Sun” ka bërë një interpreti të flakëve, ku sipas teorisë që publikon shfaqet vetë imazhi i Krishtit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here