Faqja Albanian Historical Society ka publikuar foto nga objektet arkeologjike të gjetura në vendbanime ku kanë jetuar Ilirët.

Në to do të shikoni nga enët e baltës, skulpturat tek stolitë e ndryshme.

“Kultura dhe qytetërimi Ilir dhe shkëmbimet kulturore me qytetërime të tjera të mëvonshme”- thuhet në përshkrimin e fotove.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here