Edhe pse Dr.Anthony Fauci ka paralajmëruar të gjithë për rrezikun e përhapjes së COVID-19 në SHBA, disa të rinj i kanë shpërfillur këto këshilla dhe u mblodhën në një ishull të vogël në liqenin e Miçiganit për festën vjetore të Jobbie Nooner.

Ata nuk janë frikësuar nga pandemia, rreziku i lartë i përhapjes dhe kanë festuar me alkool e muzikë dhe pa ruajtur distancim social.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here