Në stinën e verës është mjaftë e vështirë të zgjedhësh veshjet, sidomos kur behët fjalë për fundet dhe mënyrën se si të zgjedhësh më të përshtatshmit për t’i veshur në zyrë, në shëtitje apo në plazh.

Viti 2019 ka seleksionuar disa, ne kemi zgjedhur 11 prej tyre që përshtaten në mënyrë të përsosur me raste të ndryshme dhe gjithashtu me momente të ndryshme të ditës.

Duke e nisur nga mini-fundi i xhinsit që është e domosdoshme në gardërobën tuaj deri tek fundet me lëkurën e gjarprit në përditshmërinë tuaj. Por theksojmë fundet e ndezur të përshtatshëm për ceremonitë elegante.

Ndër variantet që mund të zgjidhni janë dhe fundet satin, të përsosur për një darkë në mbrëmje në plazh. Shfletoni fotogalerinë për të zgjedhur modelet që ju pëlqejnë dhe ju përshtaten.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here