Fushatë dhe matematikë! Kryetari i PD Librazhd bën llogaritë, ndan “leksionet” me elektoratin: Me kandidat dinjitoz do marrim 1.3 deputet dhe 0.2 i marrin partitë e vogla, kështu barazojmë të majtën.

“Do të votojnë 30 mijë e 300 votues, pra prodhohen 3 deputetë dhe deri tashi 2.3 deputetë i ka marrë e majta, dhe ne kemi marrë 0.7. Por me një kandidat apo me një kandidate dinjitoze të dyja zonave ne do të marrim 1.3 deputetë dhe 0.2 do të marrin partitë e voga, ja pra e barazuam të majtën”- shprehet Vreto.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here