Këngëtarja Juliana Pasha dje u bë pjesë e një kurthi, të cilit arriti t’i shpëtonte me mjaft zgjuarsi. Gazetari i emisionin ‘Ora Verore’ u tha se Ardit Gjebrea ka thënë se ajo nuk meriton të jetë më në Këngën Magjike.

Ndërkohë Juliana u shpreh se e njeh shumë mirë Arditin dhe se nuk mund të jetë gjë tjetër veç se një shaka.

Ronaldo Sharka: Portalet shkruajnë se Ardit Gjebrea ka thënë se Juliana Pasha nuk meriton të jetë te Kënga më te Kënga Magjike.

Juliana Pasha: Jo nuk është e vërtetë, e njoh shumë mirë Arditin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here