Analisti dhe gazetari Aleksandër Çipa u shpreh se Partia Demokratike gaboi në strategjinë e përllogaritur në zgjedhje.

“PD  gaboi me strategjinë. Strategjia ishte e pa llogaritur. Nuk u ndanë mirë zonat dhe mandatet, po të ekzistonte një strategji e bashkëpunimet opozitar do të kishin sukses.

Në Gjirokastër po të kishte bashkëpunim mes PD dhe LSI, kjo e fundit nuk do të kishte shans të humbiste një mandat. Po kështu mund të bëhej edhe në Vlorë”, tha Çipa për Ora News.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here