Në Shqipëri duket se dhuna përveçse në shtëpi, shkolla, azile apo kopshte, nuk kursen as rrugët dhe ambientet publike.

Një rast dhunë është filmuar nga disa të rinj ditën e sotme në qytetin e Pogradecit.

Një grua shihet që dhunon dhe i bërtet burrit të saj në mes të rrugës.

Ajo e godet me fshesë dhe me grushte, por burri nuk reagon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here