Një incident që fatmirësisht kaloi pa pasoja ka patur për protagonist pilotin kampion të Formula 1 Leëis Hamilton në provat e lira të Çmimit të Madh të Rusisë. Gjatë një pistopi britaniku nuk frenoi siç duhet dhe hodhi tutje mekanikun e skuderisë Mercedes.

Gjithsesi përplasja nuk ishte e fortë dhe mekaniku u ngrit menjëherë në këmbë, ndërsa Hamilton kërkoi ndjesë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here