Një episod i çuditshëm ka ndodhur në Bathore. Siç shihet edhe nga video, një qyter del nga makina dhe mendon se e kishte siguruar atë.

Ai i hyn i pashqetësuar në një dyqan, ndërsa makina pas tij merr rrugën. Kur ai del dhe e sheh, vrapon por nuk arrin ta kapë.

Makina përfunon në kanal.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here