Richard Grenell, i dërguari i posaçëm i SHBA për dialogun Kosovë- Serbi, nuk do të jetë më zyrtar i DASH, por do të vijojë të jetë kreu i Inteligjencës Amerikane. Ai ka dhënë dorëheqjen, ndërkohë nuk do të jetë më as ambasadori në Gjermani.

Presidenti Trump i dhuroi një karrige apo kolltuk pasi tha se ai ishte sekretari i parë i kabintetit dhe kjo është një gjë e madhe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here