Melania dhe Donald Trump janë rikthyer sërish në vëmendjen e mediave, të cilat aludojnë për një krisje të marrëdhënies së tyre.

Kjo pasi në një vizitë në një kishë katolike, Trump shikohet teksa i kërkon Melanisë të buzëqeshë, ndërsa kjo e fundit e refuzon një gjë të tillë.

Donald, e ka kërkuar këtë gjë ku ka parë  disa fotografë që po përpiqeshin t’i fotografonin ata, por Melania pa shkak refuzoi dëshirën e shefit të Shtëpisë së Bardhë.

Nuk është hera e parë që çifti Trump vendoset në fokus nga mediat për këto skena, pasi dhe në të kaluarën janë evidentuar episode të tilla.

https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/06/02/19/29136478-0-image-a-34_1591121110740.jpg

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here