Mësohet se Halili, është vendosur në krye të drejtorisë së Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetsor të Kukësit. Ai tashmë është bërë pjesë e Partisë Socialiste.

Hasan Halili, ish-kreu i Bashkisë së Kukësi ka marrë  sot një detyrë të re.

Halili ka qenë kandidat me LSI-në në vitin 2015, pasi u largua nga Partia Demokratike. Tashmë, ai është larguar edhe nga LSI-ja, duke e bërë me PS-në dhe duke marrë detyrën e re.

Drejtuesi politik i Qarkut Kukës, Safet Gjici, e ka nisur fushatën në këtë rajon duke tentuar dobësimin e LSI-së.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here