Jim Belushi është ndër aktorët më të famshëm shqiptarë që ka bërë karrierë në Hollivud. Aktori jeton prej vitesh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Por, ai asnjëherë nuk i ka harruar rrënjët dhe prejardhjen shqiptare dhe nuk ngurron të na e tregojë, në çdo rast që i jepet. Këtë herë, aktori përmes një postimi në Instagram ka kujtuar vizitën e 2007-ës, në Shqipëri, kur ishte mysafir special në Banketin Kristal të Kishës Ortodokse Shqiptare. “Të rritesh në Çikago, si djali i një emigranti shqiptar, është interesante të kthehesh prapa dhe të kuptosh sa shumë më kanë formuar. Në vitin 2007, kam qenë me fat që isha mysafir i veçantë në Banketin Kristal të Kishës Ortodokse Shqiptare. I dua rrënjët e mia!”,-shkruan aktori me origjinë shqiptare në Instagram.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here