E ftuar në “Pop Culture,” Jona Spahiu ka shprehur disa detaje të reja në lidhje me jetën e saj.

“Njerëzit më të rëndësishëm nuk kanë kurrsesi këto komplekse dhe këtë lloj tangërlliku që kanë njerëzit e parëndësishëm. Me sinqeritet. Njerëz të mëdhenj, goxha të realizuar, me shumë arritje në jetë kanë qenë me këmbë në tokë, sportivë, pa komplekse dhe e kanë shijuar atë që kanë bërë.

Ndërsa këta njerëzit e tjerë që kanë probleme me veten e tyre kujdesen për këto detajet… Momentin që ti pranon të vish për intervistë, [e zëmë], te Dojna, ti beson në kualitetet e Dojnës dhe në atë që servir Dojna. [Në të kundërt], mos prano!”

“Po punoj një projekt, kam një ide shumë të mirë, por kam qenë shumë e zënë që ta materializoj. Jam natyrë perfeksioniste dhe nuk mund t’ia lejoj vetes të dalë keq.

Dua diçka që e superon projektin tim të kaluar. Nuk do t’ia lejoja vetes të bëja diçka më të dobët,” tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here