Deputetja e opozitës parlamentare Rudina Hajdari është përplasur me kreu e Kuvendit Gramoz Ruçi në mbledhjen e Këshillit të Legjislacionit.

Teksa Ruçi kërkonte caktimin e relatorëve për kërkesën për zbatimin e listave të hapura, Hajdari kërkon fjalën

Hajdari: Mund të marrë fjalën se kam dy orë që pres

Ruçi: Nuk keni dy orë se 40 minuta ka që na nisur mbledhja

Hajdari: Kam kërkuar fjalën disa herë.

Ruçi: Vazhdoni mund të flisni.

Hajdari: Unë jam dakord me nismën e deputetëve dhe kam disa qëndrimet e mia.

Ruçi: Nuk mund të flasësh për këtë gjë, sot është për tjetër gjë mbledhja.

Hajdari: Jam anëtarë e Komisionit të Legjislacionit dhe dua të japë qëndrimet e mia.

Ruçi: Jo nuk mund të flasësh fare për këtë, do ketë mbledhje të tjera për këto qëndrime.

Hajdari: Po dëgjova zotin Murrizi…

Ruçi: Mbledhjen e drejtojë unë këtu, jo Murrizi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here