Nora Istrefi është mjaft e indinjuar. Ajo ka reaguar për rastin e fundit të ndodhur në Drenas, ku një polic ka përdhunuar një 16-vjeçare, të cilën e ka lënë shtatzënë dhe më pas e ka detyruar të abortojë.

Ajo ka kërkuar burgim të përjetshëm për pedofilët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here