Në Instagram, ekziston një llogari e quajtur Hot Dudes Reading e që ka 928 mijë ndjekës.

E njëjta vlen edhe për vajzat, por natyrisht, ato pranojnë 3% më shumë mesazhe kur listojnë top titujt e librave në bio-t e tyre.

Një studim i ri nga eHarmony ka gjetur se cilët libra ju bëjnë më atraktivë tek partnerët potencialë online dhe përfundimet janë këto:

Librat e listuar nga burrat:

The Girl with the Dragon Tattoo (burrat që lexojnë këtë libër marin më shumë mesazhe nga gratë)

1984 (21%)

World War II (+16%)

The Da Vinci Code (+5%)

Ndërsa librat e listuar nga gratë:

The Hunger Games (gratë marrin 44% më shumë mesazhe nga burra)
The Girl With the Dragon Tattoo (+31%)
A Game of Thrones (+30%)
To Kill a Mockingbird (+21%)
Pride and Prejudice (+18%)
Seria e librave Harry Potter  (+16%)
Seria e librave Lord of the Rings (+10%)

/TiranaNews/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here