Për ato që mund të kenë qenë ngurruese lidhur me një kombinim të tillë, ka një lajm të ri: ky është super trendi I ngjyrave të verës sivjet, roza me të kuqen! Mund të duket e ekzagjeruar por nuk është edhe nëse e zgjidhnin cantën dhe këpucët po në të njëjtën ngjyrë. Kombinimi i mbretëreshës Rania e dëshmon fare qartë se sa shumë shkojnë.


Nuk ka nevojë për aksesorë të rënduar, mjafton ndonjë varëse e thjeshtë ( në pamje të paktën, se kjo e monarkes është me diamantë). Kombinimi e ka kaluar tashmë
“provën e zjarrit“ sepse shumica dërrmuese I kanë thënë “po“.

Krijoni nje ide mbi nuancat:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here