Drejt sanksioneve më të rënda për ata që mashtrojnë të moshuarit. Rrugëtimi parlamentar në fakt është akoma i gjatë por të enjten e kaluar është bërë një hap i parë shumë i rëndësishëm.

Komisioni i Drejtësisë i Senatit italian i ka hapur rrugë nisjes së punës për modifikimin e Kodit Penal.

Në bazë të projektligjit, kush përfiton nga dobësia dhe vulnerabiliteti i personave të moshuar rrezikon nga 2 deri në 6 vite burg, veç gjobës që varion nga 200 deri në 2 mijë euro. SCAN

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here