Ish-Komandanti i UÇK-së në zonën e Kosharës Hisen Berisha ka falënderuar Shqipërinë dhe djemtë nga Shqipëria për kontributin e dhënë në betejën e Koshares.

Hisen Berisha, i cili ka dhënë një intervistë për televizonin Dukagjini ka thënë që pa ndihmën e Shqipërisë as nuk do ishte organizuar lufta as nuk ishte bërë, raporton AlbanienShow

“Shqipërisë nuk mund t’i mohet kontributi, pa Shqipërinë nuk kish mund të organizohet lufta as të bëhet. Shqipëria na ka ndihmuar në çdo gjë” ka thënë Hisen Berisha.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here