Sindikata e Kontrollorëve të Trafikut Ajror të Kosovës  është solidarizuar me kontrollorët e Albcontrol, ndërsa thekson se ata janë profesioniste të shquar me të cilët kanë bashkëpunuar në mbi një dekadë.

Zgjidhja e krizës sipas SINKON nuk arrihet duke tentuar të shndërrohen kontrolloret e trafikut ajror në “armikun e popullit”, apo duke u etiketuar si vegla politike sa nga njëra pale politike aq edhe nga pala tjetër politike.

“Zgjidhja e krizës nuk arrihet duke tentuar të shndërrohen kontrollorët e trafikut ajror në “armikun e popullit”, apo duke u etiketuar si vegla politike sa nga njëra palë politike aq edhe nga pala tjetër politike, Kontrollorët janë profesionistë apolitik, që nuk i takojnë asnjërit kamp politik, janë personel që ofrojnë me përkushtim shërbimet e trafikut ajror 24/7/365, shërbime të cilat jo domosdoshmërisht janë të njohura për opinionin publik mirëpo ata janë dhe do të jenë aty çdoherë në shërbimin tuaj”, thuhet në deklaratën e kontrollorëve të Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here