Kryeministri Edi Rama ka dalë ditën e sotme në terren, i shoqëruar nga kreu i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu për të bërë monitorim të zbatimit të urdhrave për të qëndruar në shtëpi.

Kreu i qeverisë ka këshilluar, por me tone  të ashpra një të moshuar që të qëndronte në shtëpi.

Rama të moshuarës:

Shko në shtëpi, mos rri në rrugë!
Ka mundësi të ikësh dhe mos e zgjat…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here