Kryetarja e Bashkisë Prrenjas, Miranda Rira, vijon të jetë në krye të punëve, dhe pse i kanë mbetur pak ditë në ushtrimin e detyrës. Ajo ka postuar në rrjetin social Facebook asfaltimin e trotuareve të qytetit dhe është mburrur se po mban premtimet e dhëna katër vjet më parë.

Postimi i Rirës:

Sapo kemi filluar shtrimin dhe asfaltimin e trotuareve të unazës së qytetit të Prrenjasit!

Një investim i bashkisë Prrenjas, me një vlerë 75 mil lekë pa tvsh, do të mundësojë transformimin total të unazës së qytetit!

Natyrisht, që ky investim do të kishte mbaruar tani, nëse buxheti i bashkisë s’do të ishte bllokuar për 5 muaj rrjesht! Pas dy muajsh, gjithçka është gati!

Një premtim i mbajtur
Një investim më shumë për Prrenjasin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here