Kryebashkiaku i Matit Agron Malaj është bërë nismëtar i promovimit të vlerave turistike të trevës së Matit. Ai dhe stafi i kësaj bashkie nuk janë mjaftuar me projekte, fletë palosje, panaire dhe viedo të shumta nga zonat më të njohura të kësaj krahine të njohur.

Malaj dhe punonjës të administratës vetorganizohen dhe javë pas jave udhëtojnë drejt vendeve historike dhe turistike. Në se javën e kaluar ata vizituan Kalanë e Stellushit, në Vig, këtë javë dhjetra punonjës u ngjitën në Qafë Shtamë, një zonë mjaft joshëse për bukuritë e saj natyrore.

Postimi i Malajt:

Turizmi i natyrës në #Mat po gjallërohet çdo ditë e më shumë. Natyra e larmishme dhe plot histori ofrojnë mundësi shumë të mira për turizmin sidomos në këto ditë me temperatura të larta.

Stafi i Bashkisë #Mat këtë herë shijoi bukurinë e Parkut Kombëtar të Qafshtamës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here