Ka kryetarë bashkish apo ish-ministra dhe njerëz të lartë, të cilët nxjerrin njerëz, duke tentuar që ta rrëzojnë Ramën, po aq sa ne ose edhe më shumë se ne”. Kështu deklaroi ish-deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë” në Tv Klan.

Sipas tij “segmente” të së majtës, të cilët nuk e duan Ramën japin ndihmesë në protestat e PD duke nxjerrë njerëz në mënyrë indirekte kundër Ramës.

Arian Çani: Sa mundësi ka që në incidentet e dhunës gjatë protestave të ketë dhënë një dorë edhe maxhoranca për të larguar vëmendjen nga problemet e mëdha të të gjatit me gjermanët? Sidomos me këta të “Bild”.

Ervin Salianji: Zero. Segmente të së majtës, të cilët nuk e duan Ramën japin ndihmesë.

Arian Çani: Vërtetë?

Ervin Salianji: Pa diskutim. Ish-ministra apo kryetarë bashkiakë aktualë…

Arian Çani: Një sekondë se kjo më intereson, si ishte kjo.

Ervin Salianji: Ka kryetarë bashkish apo ish-ministra dhe njerëz të lartë, të cilët nxjerrin njerëz, duke tentuar që ta rrëzojnë Ramën, po aq sa ne ose edhe më shumë se ne.

Arian Çani: Në mënyrë indirekte?

Ervin Salianji: Pa diskutim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here