Bashkia Kukës në bashkëpunim me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” në Prizren kanë nisur ndërtimin e 14 shtëpive  të reja për familjet me probleme të theksuara sociale e me fëmijë jetimë.

Teksa mori pjesë në fillimin e punimeve për ndërtimin e shtëpisë së familjes Visha, në fshatin Kolsh, Kryetari i Bashkisë Safet Gjici, bëri të ditur se përfundimi i tyre do të bëhet me 28 nëntor.

Një tjetër investim i rëndësishëm që do të nis në qytetin e Kukësit shumë shpejt pritet që në bashkëpunim me Entin e Banesave të ndërtohen dy pallate me apartamente për familjet e pastreha dhe në nevojë, për të cilat është siguruar edhe fondi përkatës. 

Sa i përket shtëpive të reja, Bashkia Kukës kontribon me nga 5 mijë euro për secilën shtëpi, kurse mjetet e tjera sigurohen nga donatorët përmes shoqatave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here