Fotografi legjendar, Brus Gilden, ka bërë foto mahntiëse të jetës së Nju Jorkut në vitet 80, kur krimi dhe varfëria ishin ende shumë të larta.

Fotot janë publikuar sivjet me një album, ku ruhet më së miri ndjesia e atyre viteve të çmendura.

Këto foto Gilden i kishte humbur për shumë vite, derisa i kishte gjetur sërish, kur po shpërngulej nga apartamenti në Manhatan.

Fotot e tij kanë kapur njerëzit e thjeshtë, portretet e të cilëve tregojnë shumë thjesht dhe qartë situatën e asaj kohe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here