Një incident i sikletshëm me pasojë shkarkimin nga puna i ka ndodhur gazetarit Jeffrey Toobin.

Duke mos qenë në dijeni se platforma Zoom ishte aktive, Toobin i gjendur vetëm në zyrë, ka vendosur të relaksohet.

Kanë qenë të shumtë “spektatorët”, kolegë të tij, që kanë parë shkrimtarin e New Yorker dhe analist ligjor i CNN teksa masturbohej.

“Mendova se nuk më shihte njeri. Mendova se e kisha mbyllur videon”, tha ai. Ndërkohë, “New Yorker”, për të cilin ai ka punuar për 25 vjet, e ka pezulluar nga detyra. Të njëjtën gjë ka bërë edhe CNN.

Videokonferenca, sipas revistës “Vice” që dha së pari lajmin, ishte një simulim i zgjedhjeve presidenciale, në prani të emrave të mëdhenj të New Yorker dhe disa reporterëve të radios New York, Wync.

Kur të dy palët që luanin demokratët dhe republikanët u larguan, Toobin ka bërë një thirrje tjetër. Gjatë bisedës, kolegët kanë parë të gjithë skenën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here