Ëndërra shumëvjeçare e banorëve të 17 fshatrave për furnizimin me ujë të pijshëm do të bëhet realitet. Kanë nisur punimet për ndërtimin e ujësjellësit të Zallë Gjoçajve. Lajmin e shumëpritur e dha kryetari i Bashkisë Mat, Agron Malaj.

Ai pohoi se ujë cilësor i Zallit të Gjocajve do të jetë në çdo familje të fshatrave Lami Madh, Macukull, Zallë-Gjoçaj, Melth, Shqefën, Urxallë, Gjoçaj, Dukagjin, Shëlli, Barbullej, Rremull, Rukaj, Bruç, Derjan, Laç, Prell, Urakë.

“Ka nisur puna për projektin e ndërtimit të ujësjellësit për furnizimin me ujë të qytetit Burrel dhe fshatrave të tre Njësive Administrative. Ky është një premtim i kahershëm i partisë që vetëm gënjen. Me vetëm 18 muaj në drejtim të Bashkisë  Mat ne do të zgjidhim këtë problematikë jetike të qytetarëve”, shkruan Malaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here