Shirat e ditëve të fundit dhe terreni i thyer kanë bërë që disa rrugë rurale, ura dhe argjinaturave të jenë problematike.

Bashkia Mat ka angazhuar mjete dhe forca për rehabilitimin e tyre, duke lehtësuar lëvizjen e mjeteve dhe banorëve të fshatrave.

Ditët e fundit bashkia ka ndërhyrë në Lumin e Urakës, pasi herë pas here ai del nga shtrati dhe përmbyt tokat dhe të mbjellat e fermerëve.

Kryetari i bashkisë Agron Malaj tha sot se: “Vijon puna për zgjerimin e argjinaturës së “Lumit Urakë”!

.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here