Moderatorja e emisionit ” Why Not”, Roza Lati capkene dhe me nje personalitet televiziv krejt te ndryshem, ka deklaruar gjatë një interviste në ” KafeIN” me modetatorin Flavio Qarri se prej Vitit të Ri ajo ështē single.

Eshte pyetur nese do te kete një rikthim të mundshëm me partnerin e saj. Por Roza u shpreh kategorikiisht: JO!. Si dhe ka shtuar:- “Shumë më pyesin për mënyrën e sjelljes sime, por unë kështu jam vetvetja”, tha Roza.

Roza Lati moderon emisionin “Why not” prej rreth nje viti dhe tha se bën një jetë të qetë, di të falë dashuri për miqtē e familjarët e saj e sidomos për qenushat e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here