Eshtë ndarë nga jeta njeriu simbol i punës dhe i dashurisë për jetën, mjeshtri i madh i gurit Muhedin Makri.
I vendosur tek dyqani i tij, aty te kreu i Pazarit Karakteristik, mjeshtri me punët e tij u bë vitrina magjike, ku qindra e mijëra vizitorë vendas e të huaj ndaleshin e mahniteshin.
Mjeshtri me punët e tij u tregoi gjithë botës se gurin e gdhend dashuria për jetën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here