Sot në në Dibër të Madhe u përurua memoriali i patriotit të njohur Elez Ndreu, i pagëzuar nga dibranët si  “Gjenerali me shajak.”

Veprimtaria heroike e Ndreut i kalon kufijtë shqiptarë.

Ky memorial u propozua nga Këshilli Komunal i Dibrës dhe u financua nga kjo komunë e Maqedonisë së Veriut.

Pjesmarës në këtë eveniment ishin banor nga e gjitha treva shqipfolëse.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here