Kryetari i Bashkisë Tropojë Rexh Byberaj shprehet se për herë të parë drejtimi i njësive administrative u besohet grave dhe rinisë.  Ai dhe stafi i kësaj bashkie kanë besim të vizioni dhe energjitë e tyre dhe se shërbimet për banorët e Tropojës do të jenë më cilësore.

Postimi i Byberaj:

Për herë të parë këto njësi administrative do të kenë në drejtim përfaqësuese femra dhe pjesa më e madhe i janë besuar rinisë.

Ne së bashku duhet të besojmë tek vizioni,vullneti dhe energjia dinamike e tyre.
Rinia është prioriteti im dhe i të gjithë shoqërisë ne kemi nevojë për përkrahjen dhe besimin e tyre.

Nuk mbetet gjë tjetër vetëm të shtrengojmë duart dhe të mbështesim fortë njëri-tjetrin duke shërbyer me përpikmëri dhe përgjegjesi të madhe banorëve të Tropojes pa dallim në çdo njësi administrative. /tirananews.al/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here