Gjendja e fatkeqësisë natyrore për shkak të pandemisë së koronavirus, nuk do të mund t’i pengojë qytetarët të paguajnë detyrimet e tyre. OSHEE iu bën thirrje të gjithë qytetarëve të paguajnë faturën e tyre të dritave online, përmes aplikacioneve bankare ose e-albania. Në rast pamundësie përmes metodave on-line, përmes një njoftimi OSHEE bën me dije se sportelet e saj janë hapur çdo ditë nga ora 07:00 – 13:00. Faturat mund të paguhen edhe në sportelet e postës, bankave dhe transferimit të parave.

Web oshee.al

Aplikacioneve bankare

e-albania

Mjafton të regjistroheni duke futur të dhënat e sakta që kërkohen

Gjithashtu, sportelet tona janë hapur çdo ditë 07:00 – 13:00

Mund të përdorni edhe sportelet e postës, bankave dhe transferimit të parave”, thuhet në njoftimin e OSHEE.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here