Gjatë takimit elektoral në njësinë nr. 5 ku prezantoi dhe Pandeli Majkon për kandidat për deputet Rama ka zbuluar dhe një detaj të marrëdhënies së tyre.

Ai tha se Majko nuk ka dashur që Rama të kandidojë për kryetar të PS e pas zgjedhjes së tij kishte dy kërkesa për të, të hiqte çorapet e kuqe dhe të martohej.

“E dini ju që Pandi ishte kundër mejme kur kandidova për kryetar. Mua më donte, po si kryetar s’më donte. U bëra unë, u bë dhe Pandi sekretar i përgjithshëm dhe takohemi te selia e PS. Dakord ti s’më deshe po s’ke ça bën tani. Jam gati tha për bashkëpunim, po që të fillojmë bashkëpunimin tha ik hiq corapet e kuqe dhe martohu. Ia plotësova të dyja, ça të bëja”, tha Rama.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here