Përditshmëria e Luizës pas burgosjes së djalit dhe vdekjes së bashkëshortit

Pas burgosjes së djalit, aktorja Luiza Xhuvani la karrierën e saj në politikë, por gjeti forca për të mos e lënë karrierën e teatrit. Tashmë që bashkëshorti i saj, ish-regjisori i njohur Gjergj Xhuvani nuk jeton më, duket se zonja Xhuvani është tërhequr plotësisht në jetën e saj private.

Ajo është fotografuar në përditshmërinë e saj, duke bërë pazaret e zakonshme dhe me mbrojtjen e duhur ndaj epidemisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here