Sot në qytetin e Peshkopisë është organizuar një aktivitet sensibilizues për mbrojtjen e jetës së njerëzve, gjësë së gjallë, pronës, mjedisit, etj.

Sekretarja e Përgjithshme e Prefekturës Dibër Donika Hysenaj tha se ky aktivitet i rëndësishëm do t’i shërbejë banorëve të Dibrës, në mënyrë që ato të ndërgjegjësohen për zvogëlimin e rreziqeve dhe fatkeqësive.

Postimi i Hysenajt:

Sot Dita Ndërkombëtare për Zvogëlimin e Rreziqeve nga Fatkeqësitë!

“Mbrojtja Civile” është sistemi i masave të marra për parashikimin, parandalimin, lehtësimin, gatishmërinë, përgjigjen dhe rimëkëmbjen nga fatkeqësitë natyrore dhe fatkeqësitë e tjera,, me qëllim mbrojtjen e jetës së njerëzve, të gjësë së gjallë, të pronës, të trashëgimisë kulturore dhe të mjedisit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here