E nderkohe qe Facebook, Instagram dhe Messenger nuk punojne ne nje numer te madh te vendeve te botes, perdoruesit e ketyre rrjeteve sociale ne Zelanden e Re kane qene aq te shqetesuar sa kane marre policine ne telefon. Faqja zyrtare e Policise ka perfituar nga fakti qe Tëitter eshte ende funksional per te kthyer kete pergjigje:

“E dime. Facebook-u dhe Instagrami gjithashtu te ne nuk punon. Per fat te keq ne nuk mund te bejme asgje per kete pasi, e keni parasysh, zyrat e Facebook jane ne SHBA dhe ne jemi policia. Prandaj mos na telefononi te na raportoni qe rrjetet sociale nuk punojne. Ju lutemi.” 

Nuk e di per ju, por une edhe pak dhe do e marr vete Policine ne telefon…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here