Një grua u trondit kur pa fytyrën e Adolf Hitlerit që vështronte nga veshi i maces së saj të zezë.

Profili i veçantë i diktatorit të vdekur, duke përfshirë sytë e tij kërcënues, poshtërues, hundën e drejtë dhe mustaqet famëkeqe mund të shihen duke shikuar nga veshi i koteles Killit.

Matilde Cantor 38-vjeçe, ngarkoi imazhet e familjes së egër të maceve të zeza në Facebook që vuri re “fytyrën”, shkruan “Daily Mail”.

Ndërsa disa kanë vërejtur ngjashmërinë e saj të çuditshme me Hitlerin, të tjerët thonë se duket si poeti Edgar Allan Poe, i cili në një kthesë të çuditshme ndodhi të shkruajë një histori të shkurtër të titulluar “Macja e Zezë”.

Matilde, nga qyteti i Aarhus i Danimarkës, tha: ‘Kur pashë për herë të parë fytyrën e Edgar Allan Poe, u drithërova. Disa njerëz kanë thënë se duket si Hitleri”.

“Nuk mund ta shoh saktësisht kush është hija, por ia tregova një zonje sot dhe ajo tha se mund ta ndjente shpirtin e tyre. Nuk e vura re formën në veshin e maces derisa e postova foton. Mund të shihja që dukej si një burrë, por nuk e kisha menduar se dukej si Edgar Allan Poe. Dikush tjetër e vuri re. Padyshim shoh ngjashmëri. Më duket mjaft e pabesueshme dhe sinqerisht pak e frikshme. Unë nuk kam menduar se ekziston një kuptim i veçantë pas tij, por mendoj se mund të jetë shpirti ose rimishërimi i Edgar Allan Poe”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here