Edhe pse u ça kordoni i policisë, situata u qetësua dhe tashmë protestuesit u zhvendosën drejt godinës të Kuvendit.

Kryetari i opoitës të bashkuar Lulzim Basha bëri thirrje për zgjedhje të parakohshme me një qeveri të përkohshme.

Protesta ka filluar në orën 18:00 dhe ende nuk dihet deri kur do të vazhdojë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here