Deputetja e PS-së, Blerina Gjylameti është shprehur se PS nuk ka qenë asnjëherë e lidhur me elementë kriminalë. Sipas saj nëse ka patur emra që kanë dalë me probleme më të shkuarën në raport me ligjin, PS nuk i ka dhënë mbrojtje, por është përballur me ligjin.

“PS nuk ka qenë asnjëherë e lidhur me elementë kriminalë me njohjen dhe njohurinë e atyre që hartojnë listat e kandidatëve. Ndryshe nga PS që dikush ka dalë me probleme më të shkuarën në raport me ligjin, ne nuk i kemi dhënë mbrojtje, por është përballur me ligjin.

Shumë figura kanë dalë nga PS dhe janë përballur me ligjin të vetëm. Ndërkohë nga ana tjetër, kanë pasur të kallëzuar dhe në hetim, e Berisha dilte dhe i mbronte. PS funksionin me një organ kolegjial që është kryesia.”-tha Gjylameti e ftuar në ‘PolitikOn’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here