Ju ka ndodhur që iu dridhet syri? Me siguri po, të paktën 1 herë! Juve mund t’ju krijohet përshtypja që ajo është e dukshme për të tjerët, por jo!

Atë ju mund ta ndjeni, por të tjerët nuk mund ta shohin! Ka disa arsye se përse ndodh kjo dridhje e syrit, si dhe ne do t’ju sjellim edhe disa mënyra se si ta ndaloni.

Qëndrimi për një kohë të gjatë përpara një pajisje teknologjike

Mungesa e gjumit

Stresi

Kequshqyerja

Keni konsumuar shumë kafeinë

Alergjitë

Si mund ta ndaloni? Për këtë ka disa mënyra

Merrni një kompresë të ngrohtë dhe vendoseni në sy

Shtrëngoni fort dytë për 1 minutë, përsëriteni këtë 3 herë

Masazhoni qepallën e poshtme të syrit për 30 sekonda

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here