Ish-kandidati për kryebashkiak të Tiranës, Parid Turdiu ka publikuar një foto, e cila ka mbërritur në inboxin e tij.

Në këtë foto shfaqet i hipur mbi kalë Miladin Popoviçi me origjinë serbe. Miladin Popović (Lopate, 23 maj 1910 – Prishtinë, 13 mars 1945) ka qenë partizan jugosllav, sekretar politik i komitetit Krahinor të Partisë Komuniste Jugosllave për Kosovën dhe organizator i Partisë Komuniste të Shqipërisë

Teksa shëtit në pyjet e bukura shqiptare, kalin e tërheq një gjirokastrite, e cila është mamaja e ish-deputetit të njohur demokrat, Genc Ruli, e zgjedhur, pikërisht nga Enver Hoxha për arsye sigurie.  Në sfond qëndrojnë edhe dy bodigardë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here