“Patriotizmi është kur dashuria për njerëzit dhe vendin tënd vjen e para; nacionalizimi është kur e para vjen urrejtja për të tjerët dhe vendin e tyre”, tha sot kryeministri Edi Rama, duke zgjedhur të tjera fjalë të çmuara për të përcjellë mesazhin e tij.

Ishin këto fjalë të ish-presidentit francez Charles de Gaulle, që Kryeministri Rama përcolli mëngjesin e sotëm përmes rubrikës “Fjalë të Çmuara”.

Duke cituar fjalë të shenjta nga librat e shenjtë, por edhe nga personalitetet botërore, Kryeministri Rama ka përcjellë këto javë apelin e solidaritetit dhe ndihmës njerëzore ndaj të prekurve nga tërmeti i 26 nëntorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here