Kryeministri Edi Rama ishte i ftuar në 11-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës në Prishtinë.

Rama duket se me qëllim ka shmangur disa prej figurave politike më të njohura në Kosovë si kryetarin e Kuvendit, Kadri Veselin dhe presidentin Hashim Thaçi.

Rama qëndron për një kohë të gjatë në telefon duke u kthyer sa majtas e djathtas, por duke mos i dhënë vëmendje askujt. Ky reagim indiferent ka qarkulluar në mediat kosovare. Por ndryshe ndodh nëse do krahasojmë vizitën e Ramës në Serbi me Vuçiç ku shfaqet me dorë në zemër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here